Információk a műalkotások szállításáról:
 
A műalkotások helyszínre szállítására 2019. január 30 – február 15. között van lehetőség, hétfőtől csütörtökig 9.00-15.00 között, pénteken 9.00-12.00 között.
 
Kérjük, hogy a küldő intézmény TDT-elnöke/felelőse gyűjtse össze a műalkotásokat, és a szállítás előtt min. 2 nappal egyeztessen Baloghné Hetesi Anita szervező titkárral a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 82/502-500/4001-es melléken azok érkezésének pontos idejéről.
 
A műalkotásokat az alábbi címen várjuk: Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. Kérjük, hogy a csomagoláson is egyértelműen legyen beazonosítható a pályamunka (pályázó neve, küldő intézmény).
 
Az átvételhez az intézményi TDT kapcsolattartóknak e-mailen kiküldött, illetve az ezen oldal tetején letölthető formanyomtatványt kérjük, hogy pályamunkánként külön-külön előre töltsék ki, így könnyítve meg az átvételt.
Elegendő 1 példányban elkészíteni, melyet itt aláírás után fénymásolunk és egy példányt visszaadnunk.
 
 
 
Parkolókártya
 
Kizárólag a konferencia vendégei számára! Kérjük a rendszámot és az intézményt nevét vagy betűkódját feltüntetni, majd a szélvédő mögé, belülre elhelyezni! A parkolás csak az egyetemi campuson, a térképen jelölt helyeken ingyenes, de a gépjárművek beazonosíthatósága miatt fontos a parkolókártya használata. A helyszínen is tudunk adni, ha nincs mód indulás előtt kinyomtatni.
 
OMDK parkolokartya 3
 
 
Térképek
 
Későn érkezőknek, taxizóknak.

omdk destination
 
Az OMDK ideje alatt különjáratokkal lehet majd ingázni a Campus és a Művészeti Kar között. Ezek igénybevételéhez a regisztrációt követően kapott nyakpassz szükséges.
Kérünk Titeket, hogy a rendezvény ideje alatt legyen mindig nálatok. Köszönjük!
 
omdk bus
 
A Füredi u. felől érkező, Kapos Hotelben megszálló vendégek így találnak könnyen a Rippl-Rónai Művészeti Karra.
 
omdk kapos
 
Parkolási lehetőségek a Campuson:
  • Egyetemi főparkoló
  • Guba Sándor utca Fészerlak felé vezető útszakasza
*A kollégiumok parkolójában tilos a parkolás!
 
omdk parking

OTDK 34 Muvesz Logo RGB k

rrmk logo web
XXXIV. OTDK Művészeti és művészettudományi szekció
 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. | Tel.: 82/502-500

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar © 2018 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.