A szállást elsősorban egyetemünk három kollégiumában biztosítjuk a konferencia résztvevői számára.

kollegium uj 01

A Campus területén található az Új Kollégium, 348 férőhellyel. Minden szoba kétágyas, hűtőszekrénnyel, tusolóval és külön toalettel felszerelt. A szobákban kábeltévé és internet csatlakozási lehetőség van. A kollégiumban számítástechnikai szaktanterem, kondicionálóterem szaunával, mosókonyha, valamint emeletenként egy-egy konyha található. A kollégium épületében pizzéria és büfé működik. Az Új Kollégiumban Hallgatói Szolgáltató Iroda (nyomtatás, fénymásolás, spirálozás) működik. Itt található a Hallgatói Centrum is, mely számos szakmai és kulturális rendezvény színtere.

A Csukás Zoltán Kollégium szintén a Campus területén található. Szintén két ágyas szobák találhatók hűtővel, szárnyanként és emeletenként fürdőblokkokkal és konyhákkal felszerelve, internet és kábeltévé csatlakozási lehetőséggel. Számítástechnikai szaktanterem, tanulószoba, szauna és mosókonyha használata biztosított.

kollegium csukas

Az Új Kollégiumban hat, a Csukás Zoltán Kollégiumban pedig két mozgássérült szoba található, melyek összkomfortosak,
és az épületek megközelítésének akadálymentesítése is megvalósult.

kollegium uj 02

A Kaffka Margit Kollégium a belváros szívében, a Rippl-Rónai Művészeti Kar épületével egy helyen található. Szobái háromágyasak, emeletenként közös zuhanyzó, toalett és konyha található. Ebben a kollégiumunkban is biztosított számítástechnikai szaktanterem internet hozzáféréssel, tanulószoba, kondicionálóterem, valamint mosókonyha.

OTDK 34 Muvesz Logo RGB k

rrmk logo web
XXXIV. OTDK Művészeti és művészettudományi szekció
 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. | Tel.: 82/502-500

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar © 2018 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.