OMDK BLOG

#omdkblog

 

 

Megszületett a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat eredménye is, mely alapján a Művészeti és Művészettudományi Szekcióban SZABÓ FRANCISKA a Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskolájának hallgatója a nyertes előadó! Szabó Franciskának gratulálunk és hamarosan személyesen is felvesszük vele a kapcsolatot!

A Művészeti és Művészettudományi Szekció felhívására 298 nevezés érkezett. A nevezések ellenőrzése az OTDT és a Szekció által még folyamatban van, a napokban kerülnek kiküldésre az esetleges hiánypótlásra felhívó e-mailek.

Már javában dolgozunk azon, hogy az április 24-26-i Művészeti és művészettudományi szekció rendezvénye szervezetten és hiba nélkül kerüljön lebonyolításra. A nevezés lezárult, a vártnál többen jelentkeztek, aminek nagyon örülünk! Rengeteg csomagot kaptunk a jelentkezőktől, készítjük elő a tagozatok számára a megfelelő technikai környezetet. Ezzel a bejegyzéssel indítjuk útjára blogunkat, amelyben mostantól folyamtosan beszámolunk a részletekről, és minden olyan információt megosztunk veletek, amelyek segítségetekre lesznek a rendezvény előtt és közben! A szervezők

34kiadvany 14 rrmk

OTDK 34 Muvesz Logo RGB k

rrmk logo web
XXXIV. OTDK Művészeti és művészettudományi szekció
 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. | Tel.: 82/502-500

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar © 2018 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.